اولین کنفرانس رگولاتوری بلاکچین و رمزارزها- اطلاعیه شماره ۱
اطلاعیه شماره ۱
به نام خدا
همانطور که در فراخوان این کنفرانس اعلام گردید، اولین کنفرانس رگولاتوری بلاکچین و رمزارزها(First Blockchain Regulatory National Conference”) با همت حامیان این کنفرانس برگزار می گردد.
پژوهشگران و علاقمندان شرکت در این کنفرانس ملی میتوانند همه یا هر کدام از مباحث زیر را بررسی و بصورت مقاله ارائه نمایند:
۱- گزارشاتی از تجربیات دیگر کشور ها در حوزه رگولاتوری بلاکچین و رمزارزها ارائه گردد و رویکرد و قوانین آنها از لحاظ کاربرد و استدلال و اثرات مورد بررسی قرار گیرد.
۲- بررسی ضوابط حقوق بین الملل در مواجهه با بلاکچین و رمز ارزها
۳- بررسی ضوابط حقوقی از منظر ملی در مواجهه با رمز ارزها. آیا در سیستم حقوقی داخلی می توان مواردی مثل برات یا سفته یافت که تطابق حقوقی با رمز ارزها داشته باشند؟
۴- بررسی مسائل فقهی بلاکچین، آیا می توان بیع در حوزه بلاکچین را یک بیع شرعی دانست؟ آیا رمزارزها مالکیت شرعی دارند؟ رمزارزها با ربا چه نسبتی دارند؟ ماینینگ از جهت فقهی چه حکمی دارد؟ آیا عقد قرارداد مبتنی برای قرارداد هوشمند یک قرارداد لازم الاتباع شرعی است؟
۵- تجربیات دیگر کشورها پس از اعمال قوانین رگولاتوری چگونه بوده است؟ پس از اعمال رگولاتوری چه رفتارهایی در جامعه قابل پیش بینی است؟
۶- در حوزه ماینینگ چه رگولاتوری هایی نیاز است؟ آیا نظارت بر درآمد ماینرها نیاز است؟ از نظر مالیاتی چه نکاتی باید برای ماینرها لحاظ گردد؟
۷- در حوزه صرافی ها چه رگولاتوری هایی نیاز است؟ قواعد احراز هویت(KYC) و قانون مبارزه با پولشویی(AML) چگونه باید رعایت گردد. کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (FATF) چه الزاماتی را در این حوزه مقرر می دارد؟
۸- از نقطه نظر مالیاتی، نگهداری، ماین و خرید و فروش رمزارزها چگونه می تواند باشد، تجربه کشورهای دیگر در این حوزه چه بوده است؟
۹- پیشنهاداتی برای رویکرد رگولاتوری در کشورمان با توجه به تجربیات دیگر کشورها و مصالح ملی مطرح گردد. قوانین پیشنهادی با توجه به منافع ملی و شرایط کشورمان ارائه و فرصت ها و تهدیدات آن مورد عنایت قرار گیرد. فرصت ها و تهدیدات در کنار هم سنجیده شوند و راهکار های پیشنهادی ارائه گردند.
۱۰- بحث ماهیات ارز یا کالا یا سهام بودن رمز ارزها و تاثیر آن در رگولاتوری و مسائل مالیاتی بررسی گردد.
۱۱- جایگاه بانک مرکزی و دیگر بانکها، سازمان بورس و سازمانهای مرتبط آن مبتنی بر قوانین داخلی کشورمان سنجیده شود و پیشنهاداتی برای نهاد ناظر بر حوزه رمزارزها ارائه گردد.
۱۲- فرصت ها و تهدید های داخلی و بین المللی در حوزه رمز ارزها بررسی گردد و نگرانیهایی از قبیل اینکه چه کسانی پشت آنها هستند، توسط چه کسانی کنترل و یا مدیریت می شوند؟ انجام امور غیر مجاز و غیر قانونی از طریق آنها چه مقدار و در چه حد است؟ پولشویی توسط آنها در چه حد است؟ تروریسم و مواد مخدر و امثال آن چقدر از این ابزار استفاده کرده اند؟ دور زدن تحریمها تا چه حد با این ابزار مقدور است؟ درآمدزایی و اشتغالزایی تا چه حد با استفاده از آن ممکن است؟
شایان ذکر است کلیه مقالات همواره با ذکر نام نویسنده در سایت کنفرانس و سایت انجمن بلاکچین ایران و دیگر سایتهای مرتبط و مجلات و کتابهایی که پس از آن منتشر می گردد، ذکر خواهد شد و حق نویسنده محفوظ خواهد بود.
با تشکر
دبیرخانه اولین کنفرانس رگولاتوری بلاکچین و رمزارزها
تلفن/ فاکس: +۹۸۲۱۴۴۹۶۹۲۶۰
آی دی تلگرام دبیرخانه: @Citex_regublock
سایت: regublock.ir
ایمیل: info@regublock.ir
کانال تلگرام: t.me/regublock