ارز TNT چیست؟ | آیا توکن Tnt کلاهبرداری است؟
طبق اطلاعات موجود، در حال حاضر تقریباً ۲۰ هزار ارز دیجیتال و همچنین توکن وجود دارد اما نکته جالب این ماجرا اینجاست که تعداد زیادی از این توکن ها اسکم یا کلاهبرداری هستند.
برخی از توکن ها با وعده های مختلف وارد بازار می شوند، اما کمی پس از فعالیت، در صورتی که به هدف شوم خود رسیده باشند ناپدید می شوند. در سایت زوم ارز ما سعی داشتیم تا همیشه توکن های نامعتبر و یا کلاهبرداری را به شما معرفی کنیم. در این مقاله نیز قصد داریم تا به سراغ یکی از توکن های نامعتبر که به تازگی توسط یک ایرانی در خارج از کشور منتشر شده است اشاره کنیم و کمی آن را بررسی نماییم.
احتمالاً شنیده اید که خواننده معروف ایرانی که در کشور ترکیه ساکن است، این روزها به کمک فرد دیگری با نام مستعار هومن کرمی، اقدام به راه اندازی یک توکن کرده است و در کنسرت ها و همچنین توسط سلبریتی های معروف تبلیغاتی دراین باره انجام داده اند.
پس از اینکه تبلیغات این توکن توسط افراد فوق آغاز شد، در بیانه ای انجمن بلاکچین ایران به کاربران فعال در حوزه رمز ارز ها هشدار داد که توکن TNT را به هیچ وجه خریداری نکنید. این توکن بدون هیچ پشتوانه علمی و همچنین وایت پیپر مشخصی از طریق همکاری دو فرد با سابقه غیر شفاف منتشر شده است.
همچنین انجمن بلاک چین ایران افزود که این توکن به شدت پر ریسک می باشد و به افراد توصیه می شود که تحت هیچ شرایطی وارد این پروژه نشوند و این توکن را خریداری نکنند.
در صورتی که قصد دارید تا بیشتر درباره این توکن اطلاعات کسب کنید، حتماً این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. همانطور که گفتیم در این مقاله قصد داریم تا به صورت کامل و جامع توکن TNT را مورد بررسی قرار دهیم.
نکته: در این مقاله قرار بر این نیست که ما امیر مقصود لو را کلاهبردار خطاب کنیم بلکه قرار است توکن Tnt را مورد بررسی قرار دهیم و در نهایت نتیجه گیری کنیم که آیا این توکن کلاهبرداری است یا خیر! پس تا انتها همراه ما باشید.
فهرست مطالب
- بررسی اجمالی ارز TNT یا توکن TNT
- نگاهی به سایت توکن TNT
- بررسی وایت پیپر پروژه TNT
- آیا می توان به پروژه TNT اعتماد کرد؟